Dtextures from a map won't work

A forum for discussing map making ideas and problems for the Myth series.

Moderator: Doobie

Dtextures from a map won't work

Postby carlinho » Wed Jul 25, 2012 3:54 am

question: I built a plug on a pc, plug works perfect on the pc I built it, then when importing into a mac, the dtextures won't show.
is there a specific setting I need to do when creating the plugin that will export into that plugin the dtextures as well?
somehow something is not working...

thanks!

myth log:


2012-07-25 01:47:41
Myth II 32-Bit |iUniversal|p Build 374 running under MacOS 1065 (Intel) ----------------------------------------------
Loading poweruser.txt... not found.
Scanning for software devices...
Found 1 to use
Scanning for OpenGL devices...
Found 1 to use
NVIDIA GeForce 9400M OpenGL Engine | NVIDIA Corporation | OpenGL 2.1
Loading Patch Files...
Patch 1.2
Patch MariusNet
Patch 1.3
Patch 1.4
Green Berets Interface
Patch 1.5
Patch 1.7 Templates
Green Berets Detail Textures
Loading Patch Files Succeeded
Warning: Unable to find cutscene 'prologue.mov'.
Running OpenGL at 1440 x 900 (VSync ON)
Starting mesh "xxxx" with 1 plugin...
xxxxxxx
Using 1.7.2 gameplay...
OpenGL: initialized with ErasePreviousFrame=0, Use32BitTextures=1, UseAppleClientStorage=1, UseDepthTest=1, UseShaders=1, UpdateCMapChunked=1
Error: None in /Myth/Myth2Code/definitions.c, line #507: couldn't read header for detail_textures definition 'wati'.
Warning: Detail map not applied because some textures could not be found.
Quitting single player game...
Warning: Unable to find cutscene 'prologue.mov'.
Running OpenGL at 1440 x 900 (VSync ON)
http://carlinho7.tripod.com
Home of ANCIENT and CLASSICAL GREECE plugin on the works.
Image
User avatar
carlinho
 
Posts: 1224
Joined: Tue Jun 08, 2004 8:23 pm

Re: Dtextures from a map won't work

Postby Pyro » Wed Jul 25, 2012 1:53 pm

carlinho wrote:Error: None in /Myth/Myth2Code/definitions.c, line #507: couldn't read header for detail_textures definition 'wati'.
Warning: Detail map not applied because some textures could not be found.


This means you are missing a detail texture and therefore the detail map is not being applied. The reason this works in your PC and not your Mac is because they have different textures enabled. Your PC might have a texture in the local folder or from an addon the Mac does not have.

I suggest you rebuild the plugin with the "wati" texture. Open Oak from your PC's myth folder and find it. Oak lets you use textures from already built addons but when you build a plugin with Fear, it won't include anything outside of your local folder. So find the texture and save it to your local.
User avatar
Pyro
Bug Finder Extraordinaire
 
Posts: 4685
Joined: Sun Mar 21, 2004 2:14 pm
Location: Texas

Re: Dtextures from a map won't work

Postby carlinho » Wed Jul 25, 2012 6:33 pm

thanks Pyro, never thought about that
it seems the wati texture is water 4 from the 1.7 base texture pack.
somehow I mustn't have it in the mac...
I changed it and now it works, so thanks again!!
http://carlinho7.tripod.com
Home of ANCIENT and CLASSICAL GREECE plugin on the works.
Image
User avatar
carlinho
 
Posts: 1224
Joined: Tue Jun 08, 2004 8:23 pm


Return to Map Making Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest