Myth II 1.8.0 Public Beta 2

Talk about anything here.

Moderator: Doobie

Re: Myth II 1.8.0 Public Beta 2

Postby Arzenic » Thu May 30, 2013 2:05 pm

Pyro wrote:You are logged in when this happens right?

yes

Pyro wrote:Did you go to preferences and disable "Use Multiple Processors/Cores" to see if it helps?

I think i have tried both methods, but since i'm not 100% sure i'll try it with 1.8 final when i get the chance
Arzenic
 
Posts: 10
Joined: Sun May 03, 2009 4:10 pm

Re: Myth II 1.8.0 Public Beta 2

Postby cremisiii » Thu Jun 06, 2013 2:46 am

mouse cam movement not working in 1.8 switching back to 1.7 .

update< it dose not work in automatic or windows mode it only works in full screen .
cremisiii
 
Posts: 33
Joined: Mon Apr 18, 2011 6:16 pm

Re: Myth II 1.8.0 Public Beta 2

Postby punkUser » Thu Jun 06, 2013 11:39 am

cremisiii wrote:update< it dose not work in automatic or windows mode it only works in full screen .

It should only be windowed mode where your window is actually smaller than the screen where it isn't on by default, and you can press Ctrl+G to "grab" your mouse within the windowed and have it work. Not working in automatic and windowed where res = native resolution might be a bug... can you let us know your system information including stuff like your OS/monitor resolution/myth settings and whether you use multiple monitors?
punkUser
Site Admin
 
Posts: 1048
Joined: Fri Oct 01, 2010 12:58 am

Re: Myth II 1.8.0 Public Beta 2

Postby cremisiii » Thu Jun 06, 2013 8:27 pm

windows vista home prem 64
cremisiii
 
Posts: 33
Joined: Mon Apr 18, 2011 6:16 pm

Re: Myth II 1.8.0 Public Beta 2

Postby Pyro » Thu Jun 06, 2013 8:33 pm

Did you try Ctrl+G so that the mouse at the screen edges moves the camera? This only needs to be done if the game is in window instead of taking up the whole screen.
User avatar
Pyro
Bug Finder Extraordinaire
 
Posts: 4622
Joined: Sun Mar 21, 2004 2:14 pm
Location: Texas

Re: Myth II 1.8.0 Public Beta 2

Postby killerking » Sat Jun 08, 2013 8:03 am

I've returned home yesterday, and now I found out my father removed ALL of my games from the computer...
So unfortunately I can't provide you my myth_log.txt anymore for the graphics bug on mac os x.

Also, my Myth II cd is somewhere else, so I can't even try to reproduce it ;(
killerking
 
Posts: 290
Joined: Tue Jul 01, 2008 3:57 am
Location: The Netherlands

Re: Myth II 1.8.0 Public Beta 2

Postby Arzenic » Fri Jun 14, 2013 2:23 am

Arzenic wrote:
Pyro wrote:You are logged in when this happens right?

yes

Pyro wrote:Did you go to preferences and disable "Use Multiple Processors/Cores" to see if it helps?

I think i have tried both methods, but since i'm not 100% sure i'll try it with 1.8 final when i get the chance


update on this issue.

I disabled the Multiple cores option with 1.8 final and tested it 4 times on mnet before it went down. did not have any issues with lobby.

I have also tried GoS a few times and haven't had any issues on there either.

Can't say with 100% certainty that the issue is fixed but for now it looks good
Arzenic
 
Posts: 10
Joined: Sun May 03, 2009 4:10 pm

Re: Myth II 1.8.0 Public Beta 2

Postby Pyro » Fri Jun 14, 2013 2:37 am

Great. Thanks for letting us know. That setting is known to do some quirky things to some users while it improves performance for others.
User avatar
Pyro
Bug Finder Extraordinaire
 
Posts: 4622
Joined: Sun Mar 21, 2004 2:14 pm
Location: Texas

Previous

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest